Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Uiterwaardenstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Uiterwaardenstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Uiterwaardenstraat in Amsterdam! Voorheen waren wij onderdeel van Curious Kids. Met ingang van november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Je vindt ons kinderdagverblijf in de Rivierenbuurt vlak bij de Amstel.

Ons kleinschalige kinderdagverblijf in Amsterdam is onlangs helemaal opgeknapt en heeft een warme en huiselijke sfeer. Hier vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We werken met kleine groepen, waardoor we je kind veel individuele aandacht kunnen geven. De groepsruimtes zijn volledig ingericht op de leeftijd van de kinderen. Daarnaast hebben we duurzame houten spelmaterialen die de ontwikkeling van je kind stimuleren.

Zodra het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. We hebben een tuin met een speelhuisje, glijbaan en zandbak waarin de peuters heerlijk kunnen spelen. Voor de baby’s zijn er zachte tegels, matten en kleden zodat zij veilig kunnen rondkruipen.

De nabije omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor plezier en vertier. We gaan er graag op uit met onze bolderkar of vierlingwagen om een bezoek te brengen aan een van de nabijgelegen parken, zoals het Martin Luther Kingpark, en speeltuinen. Dat zorgt gegarandeerd voor frisse neusjes en gezonde blosjes op de wangen.

Je kind krijgt bij ons dagelijks een verse gestoomde lunch met verschillende soorten biologische groenten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Farisha Jummon
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Uiterwaardenstraat 87
1079 BT Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 535002385 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Uiterwaardenstraat in Amsterdam heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding