Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Van Ostadestraat 13H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Ostadestraat 13H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Van Ostadestraat 13H in Amsterdam!

Je vindt ons kinderdagverblijf in De Pijp in Amsterdam, dichtbij de Albert Cuyp markt, het Sarphatipark en het Marie Heinekenplein. Een paar meter verder, op nummer 17-O, vind je ons andere kinderdagverblijf voor dreumesen van 1 tot 2,5 jaar. De ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig en sfeervol ingericht zodat baby's zich geborgen voelen en dreumesen de wereld kunnen ontdekken. Ook de ruime buitenruimte is volledig op baby’s en dreumesen ingericht. Zo is er een grondbox waarin baby’s veilig kunnen spelen en zijn er loopfietsen, kruiwagens, een speelhuisje en een zandbak.

Individuele aandacht staat op ons kinderdagverblijf centraal. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om het beste in zichzelf naar boven te halen. Elke dag lezen we voor, spelen we spelletjes en zingen we liedjes. Tussen de middag genieten we van een versbereide gezonde lunch. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

We gaan regelmatig op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. We voeren de eendjes of maken een wandeling door het Sarphatipark. Dat zorgt gegarandeerd voor plezier en gezonde blosjes op de wangen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Danielle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Ostadestraat 13H
1072 SL Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 939865956 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Van Ostadestraat 13H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding