Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Van Ostadestraat 17-O (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Ostadestraat 17-O!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Van Ostadestraat 17-O in Amsterdam! 

Je vindt ons kleinschalige kinderdagverblijf in De Pijp in Amsterdam, dichtbij de Albert Cuyp markt, het Sarphatipark en het Marie Heinekenplein. Hier vangen we maximaal 10 kinderen per dag op in de leeftijd van 1 tot 2,5 jaar. Een paar meter verder, op nummer 13H, vind je ons andere kinderdagverblijf met 1 babygroep. Individuele aandacht staat op ons kinderdagverblijf centraal. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je dreumes uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen.

Ons kinderdagverblijf is volledig ingericht op nieuwsgierige dreumesen. Hier kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Er is uitdagend en educatief speelgoed dat de grove en fijne motoriek stimuleert. In de ruime buitenruimte hebben we lage fietsjes, kruiwagens en zandbakken. Ook zijn er zachte matten waar de kinderen veilig op kunnen spelen. Op de groep werken we met een vast dagritme. De kinderen eten, spelen en slapen op vaste momenten. Dit zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens de lunch eten we samen een versbereide, warme maaltijd en maakt je kind kennis met verschillende smaken en structuren.

Iedere week komt er een yoga- en muziekdocent langs. Yoga is goed voor de motorische ontwikkeling en draagt bij aan een goede nachtrust. Tijdens de muziekles luisteren de kinderen naar liedjes en bewegen ze lekker in het rond. We gaan regelmatig op pad met onze bakfiets, bolderkar of vierlingwagen. We wandelen door het Sarphatipark, spelen in de speeltuin, voeren de dieren op de kinderboerderij of gaan naar Artis.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daniƫlle Guijt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Ostadestraat 17-O
1072 SM Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:00 uur

LRK-nummer: 164339449 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Van Ostadestraat 17-O heeft de volgende groepen: 

  • 1 horizontale groep (1 tot 2,5 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding