Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Van Woustraat 225H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Woustraat 225H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Van Woustraat 225H in Amsterdam! Voorheen waren wij Curious Kids. Per 1 november 2021 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Van Woustraat 225H in De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat hebben we nog twee andere kinderdagverblijven, één op nummer 217 en één nummer 227H. Op ons kinderdagverblijf bieden we opvang aan kinderen van 1 tot 3 jaar. De gezellige ruimte is speciaal ingericht voor nieuwsgierige dreumesen. We hebben uitdagend bouw- en spelmateriaal dat de grove en fijne motoriek stimuleert. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten dragen we bij aan de ontwikkeling van je kind. We lezen elke dag voor, doen leuke spelletjes en zingen gezellig liedjes.

Ook in onze buitenruimte is volop avontuur te beleven! We hebben in onze ruime tuin onder meer een zandbak, speelhuisje, glijbaan en duurzame spelmaterialen. Wekelijks maken we een uitstapje met de bolderkar of kinderwagens. Dan gaan we naar de kinderboerderij om de dieren gedag te zeggen of wandelen naar het Sarphatipark. Speciaal voor de allerkleinsten is daar een grote omheinde speelplaats met veel zand waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

Na het spelen is het tijd om te eten. Je kind krijgt op ons kinderdagverblijf elke middag een versbereide, warme maaltijd. Elke week staat er iets anders op het menu. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Farisha Jummon
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Woustraat 225H
1074 AP Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 214874989 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Van Woustraat 225H heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (1 tot 3 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding