Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Van Woustraat 227H (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Woustraat 227H!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Van Woustraat 227H in Amsterdam! In dezelfde straat hebben we nog twee andere kinderdagverblijven, één op nummer 217 en één nummer 225H.

Ons kleinschalige kinderdagverblijf is fijne plek voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Er is een ruime hal en gezellige groepsruimte. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kind spelenderwijs kan leren en ontdekken. Elke dag maken we de wereld een stukje groter.

Omdat we werken met een kleine groep, krijgt je kind veel individuele aandacht. Onze vaste pedagogisch medewerkers ondersteunen je kind bij zijn of haar ontwikkeling. Maar we doen ook groepsactiviteiten, zoals voorlezen, zingen en er komt wekelijks een yogadocent op locatie om een les van een halfuur te verzorgen. Tussen de middag genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd boordevol vitamines en mineralen. 

Zodra het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten en spelen we in onze ruime tuin. Bijna dagelijks maken we een ommetje met de vierlingwagen of bolderkar. Met verschillende parken in de buurt, zijn er genoeg mogelijkheden voor een fijne wandeling.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Yasmine Bootsman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Woustraat 227H
1074 AR Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 165642348 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Van Woustraat 227H heeft de volgende groepen: 

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding