Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Vondelpark (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij peuteropvang Vondelpark!  

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS peuteropvang Vondelpark in Amsterdam!

Op een van de mooiste plekjes van Amsterdam, midden in het Vondelpark, vind je ons kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang. Handig wanneer je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Onze peuteropvang is een fijne en veilige plek waar we peuters drie dagdelen in de week spelenderwijs voorbereiden op de overgang naar de basisschool. Je kind krijgt bij ons alle ruimte om zelfstandig op ontdekking te gaan.

We leren je kind elke dag iets nieuws, zoals sociale vaardigheden, maar ook omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. Aan de hand van vaste thema’s bieden we uitdagende activiteiten die zowel binnen als buiten plaatsvinden. In onze ruime achtertuin van 500 m² met trampoline, maar ook in het Vondelpark. Tijdens de activiteiten maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Zo maken we de wereld inzichtelijk en begrijpelijk voor je kind. Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, kan het gemakkelijk doorstromen naar onze BSO.

Omdat onze peuteropvang midden in het Vondelpark zit gaan we regelmatig op ontdekking in het park, dat ons eindeloos veel mogelijkheden biedt! We verzamelen natuurlijke materialen waar we bij terugkomst op het kinderdagverblijf creatieve knutsels mee maken of onderzoekjes mee doen. Het pierenbadje tegenover onze locatie is in de zomer heerlijk om in af te koelen en in de winter uitdagend om te klimmen en klauteren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Peuteropvang

Vondelpark 4
1071 AA Amsterdam
020 - 737 23 47

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 12:00 uur

LRK-nummer: 901104991 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding