Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Jachtlaan (BSO)

Welkom bij buitenschoolse opvang Jachtlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Jachtlaan in Apeldoorn! Onze locatie onderscheidt zich als een Natuur BSO. Vol enthousiasme laten wij de kinderen na schooltijd kennis maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Op onze BSO kunnen kinderen, samen met hun leeftijdsgenootjes, vrij spelen in de Apeldoornse natuur. We streven ernaar om kinderen te begeleiden in de ontwikkeling van hun zelfstandigheid en eigenheid. Te leren vallen en weer op te staan.

Natuurbeleving staat voorop en we spelen op plaatsen die uitnodigen tot avontuurlijk spel. Wij bouwen hutten, gaan op ontdekkingstocht naar mieren of kikkers of een slaapplaats van een ree. Een stevige boom is een klimboom, een boomstam een picknickplek. We laten onze fantasie de vrije loop op alles wat de natuur ons biedt. De middag is geslaagd als je kind ’s avonds gelukkig en voldaan als een blok in slaap valt.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ros van der Meulen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Jachtlaan 4
7313 CP Apeldoorn
085 800 21 10

Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur 

Vakanties: 7.30 - 18.00 uur

LRK-nummer: 316152420 - naar inspectierapport

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Jachtlaan is er voor kinderen van de volgende scholen: 

Staat je school er niet tussen neem dan contact met ons op

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding