Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Jan Steenlaan (BSO)

Welkom bij BSO Jan Steenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Jan Steenlaan in Baarn! Onze BSO ligt op een unieke plek in Baarn, direct naast de speeltuin van de speeltuinvereniging.

Na schooltijd spelen, bewegen, ontdekken en je grenzen verleggen. Dat is wat we het liefste doen op onze BSO! Binnen hebben we een huiselijk ingerichte groepsruimte waar je kind elke dag mee kan doen aan activiteiten die passen bij zijn of haar leeftijd. Chillen, een boekje lezen, tekenen of rustig huiswerk maken, mag natuurlijk ook!

Maar het liefst zijn we lekker buiten. Met een BSO in de speeltuin van de speeltuinvereniging, is er altijd wat te beleven! Spelen in de zandbak, schommelen, hangen en klimmen in het klimrek, koppeltjeduiken, glijden van de glijbaan of slingeren aan de kabelbaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Je kind kan tijdens de buitenschoolse opvang ook zwemles volgen. Samen met andere kinderen van de BSO, onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs, leert je kind zwemmen bij zwembad De Trits. Dat scheelt jou weer tijd en zo kun je op je vrije dag iets anders met je kind ondernemen. Ideaal, toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Wendy Beem
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Jan Steenlaan 2
3741 TC Baarn
088 - 202 82 04

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur

LRK-nummer: 206762902 - naar inspectierapport

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 14 kindplaatsen verspreid over twee groepen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding