Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Maatkampweg De Kleine Stad (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Maatkampweg De Kleine Stad!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Maatkampweg De Kleine Stad in Baarn! Ons kinderdagverblijf ligt centraal in Baarn. In hetzelfde pand hebben we ook een buitenschoolse opvang. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

Op ons kinderdagverblijf vangen we kinderen op tussen de 0 en 4 jaar. Elke groep heeft een eigen ruime groepsruimte die volledig is afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Ook buiten de vertrouwde groepsruimtes kunnen de kinderen op avontuur. In de speelhal gaan de baby’s kruipend op ontdekkingstocht en de peuters roetsjen van de glijbaan of spelen met de poppenkast. In het schilderatelier stimuleren we de creativiteit van de kinderen en mogen ze heerlijk kliederen met verf en kwasten. Iedere week is er een uur sport en spel voor peuters, zoals peuterdans, peuteryoga en peuterbootcamp. Verder hebben we een grote keuken met kinderrestaurant waar we samen kokkerellen en smullen van onze creaties. En in de circusruimte van de BSO mogen de kinderen stoeien, muziek maken of klimmen en klauteren.

Bij mooi weer spelen we in onze grote, afgesloten buitenspeelruimte met avonturentuin. Er is een zandbak, schommel, klimrek en een uitkijktoren met glijbaan en klimwand. Baby’s kunnen veilig rondkruipen in de afgesloten babytuin. En wanneer jij daar toestemming voor geeft, kan je baby, dreumes of peuter bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje.

Natuurlijk maken we graag een uitstapje in de omgeving. We brengen regelmatig een bezoek aan het Cantonspark, de kinderboerderij, het hertenkamp of het bos. Of we bezoeken onze geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Angela de Groot
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Maatkampweg 20
3742 XM Baarn
088 - 202 82 07

Openingstijden: 07:00 - 18:00 uur 

Verlengde opvang is mogelijk tot 18:30 uur

LRK-nummer: 228544397 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 3 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding