Terug naar overzicht

BLOS Breukelen | Locatie Heycoplaan 13 (BSO)

Welkom bij BSO Heycoplaan 13!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Heycoplaan 13 in Breukelen! Onze buitenschoolse opvang is centraal in Breukelen gevestigd in basisschool De Regenboog. In hetzelfde pand vind je ons kinderdagverblijf voor peuters van 2 tot 4 jaar en in dezelfde straat hebben we op nummer 15 nog een kinderdagverblijf. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed bereikbaar per fiets en met de auto en je kunt je auto voor de deur parkeren.

Na schooltijd spelen, bewegen, ontdekken en je grenzen verleggen. Dat is wat we het liefste doen! Op onze BSO hebben we genoeg ruimte om dit waar te maken. In de sfeervol ingerichte groepsruimte kan je kind elke dag meedoen aan uiteenlopende activiteiten. Zelf iets ondernemen, mag natuurlijk ook! Er zijn verschillende speelhoeken, een rek met verkleedkleren, kasten bomvol boekjes en spelletjes, een tafelvoetbaltafel en een chillhoek. De oudste kinderen en de jongste kinderen hebben allebei een eigen lokaal op de eerste verdieping. De kinderen van de middenbouwgroep worden opgevangen in de aula op de begane grond. Daarnaast mogen we ook gebruikmaken van de gymzaal en het technieklokaal. Hier kan je kind heerlijk vrij bewegen en ontdekken hoe leuk techniek kan zijn!

Ook buiten is er genoeg ruimte om te spelen en nieuwe ervaringen op te doen. Het grote schoolplein met houten speeltoestellen, een zandbak en glijbaan leent zich daar uitstekend voor! De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jamie Mur
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
088 - 202 83 16

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en op studiedagen van 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 367733924 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 80 kindplaatsen, verspreid over 4 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding