Terug naar overzicht

BLOS Breukelen | Locatie Heycoplaan 15 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Heycoplaan 15!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Heycoplaan 15 in Breukelen! Ons kinderdagverblijf ligt centraal in Breukelen. In dezelfde straat hebben we nog een kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een BSO. Handig als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. Onze kinderopvanglocatie is goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Op ons kinderdagverblijf vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar, verspreid over vier groepen. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat baby’s zich geborgen voelen en dreumesen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Er is veel speelmateriaal aanwezig dat de ontwikkeling stimuleert. De groepsruimte van de peuters is voorzien van verschillende speelhoeken, zoals een poppenhoek met een keukentje. Voor de baby’s zijn er grondboxen en zachte matten. Aan alles is gedacht. Onze pedagogisch medewerkers laten zich inspireren door VVE-methode Piramide. Met leerzame activiteiten dagen ze je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen.

Op de ruime buitenspeelplaats valt van alles te ontdekken. Er zijn speelhuisjes, een zandbak, glijbaan, fietsjes en een mini-bos waar de kinderen op avontuur kunnen gaan. Speciaal voor de jongste kinderen hebben we een afgebakend stuk tuin met zachte ondergrond, waar ze veilig rond kunnen kruipen.

We gaan regelmatig op pad in de omgeving. Dan brengen we een bezoek aan een van de speeltuinen in de omgeving, wandelen naar het kanaal om naar de voorbijvarende boten te kijken of gaan naar de kinderboerderij. Op vrijdag bezoeken we regelmatig de wekelijkse markt.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mirjam Storm
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Heycoplaan 15
3621 WS Breukelen
088 - 202 83 03

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 211191486 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding