Terug naar overzicht

BLOS Houten | Locatie Beekmos (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Beekmos!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Beekmos in Houten! Voorheen waren wij Vriendjes kinderopvang. Met ingang van 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze BSO bevindt zich in de wijk Het Mos, vlakbij diverse basisscholen en aan een schitterend groen park.

Sport & Bewegen staan bij ons centraal. Kinderen kunnen bij ons kennismaken met diverse sporten zoals: basketbal, atletiek, voetbal, volleybal, breakdance, hockey, paardrijden en capoeira. Aan onze BSO is een sportinstructeur verbonden die de kinderen basistechnieken leert. Binnen kan er worden geturnd of gedanst. We bieden ballet, jazzballet of streetdance aan. Kinderen kunnen bij ons ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun talenten liggen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lori Kornegoor
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Aanmelden

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Beekmos 3
3994 KZ Houten
Houten
030 6047599

Openingstijden: 7.30 - 18.30 (ook tijdens vakanties en studiedagen)

LRKP-nummer: 188171289 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 36 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding