Terug naar overzicht

BLOS Houten | Locatie Galerijmuur (BSO)

Welkom bij BSO Galerijmuur!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Galerijmuur in Houten! Voorheen waren wij Vriendjes kinderopvang. Met ingang van 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Wij zijn gevestigd in basisschool De Wissel, maar ook kinderen van andere basisscholen in Houten zijn welkom bij ons. 

Na schooltijd is er tijd om even bij te komen van de schooldag en je verhaal te doen. Eenmaal uitgerust kan jouw kind meedoen met een breed aanbod van activiteiten. In de school maken we gebruik van de gymzaal, het handwerklokaal en de keuken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind een leuke dag heeft en vol verhalen huiswaarts keert.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lori Kornegoor
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Galerijmuur 51
3991 WX Houten
06 836 776 24

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 327673977 - naar register

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 30 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding