Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Groenling (BSO)

Welkom bij BSO Groenling! 

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Groenling in Nieuwegein! Wij zijn gevestigd binnen het scholencomplex in de wijk Doorslag waar je ook ons kinderdagverblijf vindt. Omdat we een groot aantal scholen bedienen, zit jouw kind niet alleen met schoolgenootjes op de opvang, maar ook met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Wel zo gezellig!

Onze locatie de Groenling is één van de meest veelzijdige buitenschoolse opvanglocaties in Nieuwegein. Door de ruime opzet biedt onze BSO een breed pakket aan activiteiten. Dit doen we aan de hand van het toffe activiteitenprogramma van DoenKids!. De locatie heeft naast een binnenspeelruimte ook een eigen atelier waar de kinderen hun creatieve talenten kunnen ontplooien. Voor de kinderen die bezig willen zijn met muziek, dans en theater is een aparte ruimte ingericht. Sporten doen we in de naastgelegen gymzaal en wanneer er huiswerk gemaakt moet worden is er rust te vinden in het huiswerklokaal. En als het weer het toelaat zijn we lekker buiten bezig in onze eigen moestuin.

Tot slot hebben we een samenwerking met cultureel centrum De Kom. Ze komen op zeer regelmatige basis langs op de BSO voor het verschillende workshops zoals muziek, drama en dans!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ruby Ezendam
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Groenling 7-9
3435 BZ Nieuwegein
030 205 99 71

Openingstijden: 7.15 - 18.30 uur

LRK-nummer: 177032078 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 180 kindplaatsen verdeeld over maximaal 8 basisgroepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

 

Sporten na school

Elke dag biedt de Sport BSO Nieuwegein buitenschoolse opvang aan in combinatie met uitdagende sportieve activiteiten. Op maandag, dinsdag en donderdag hebben we een aangrenzende sportzaal tot onze beschikking. Op woensdag en vrijdag wordt er buiten een sportactiviteit aangeboden. De buitenschoolse opvang begint altijd in een ontspannen sfeer en onder het genot van een gezamenlijk eet- en drinkmoment nemen wij de dag met de kinderen door. Na het rustmoment komen we in actie en gaan we toffe dingen doen!

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Voorschoolse opvang

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar bieden wij voorschoolse opvang aan. Jij kan je dag rustig beginnen en je kind kan voordat het naar school gaat nog even bij ons ontspannen, waarna het door onze medewerkers naar de klas wordt gebracht. Dat is pas een win-win!

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding