Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Groenling (BSO)

Welkom bij BSO Groenling! 

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Groenling in Nieuwegein! Wij zijn gevestigd binnen het scholencomplex in de wijk Doorslag waar ook je ook ons kinderdagverblijf vindt. Kinderen van alle basisscholen in Nieuwegein van harte welkom! De afstand tot de basisschool van jouw kind bepaald of jouw kind lopend of met één van onze eigen bussen wordt opgehaald.

Onze locatie de Groenling is één van de meest veelzijdige buitenschoolse opvanglocaties in de regio. Door de ruime opzet biedt onze BSO een breed pakket aan activiteiten. De locatie heeft naast een binnenspeelruimte ook een eigen atelier waar de kinderen hun creatieve talenten kunnen ontplooien. Voor de kinderen die bezig willen zijn met muziek, dans en theater is een aparte ruimte ingericht. Sporten doen we in de naastgelegen gymzaal. Wanneer er huiswerk gemaakt moet worden is er rust te vinden in het huiswerklokaal. Waar nodig biedt de groepsleiding ondersteuning bij het maken van het huiswerk. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Stefhanie van de Coterlet
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op de locatie van BLOS kinderopvang BSO Groenling in Nieuwegein. Kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Groenling 7-9
3435 BZ Nieuwegein
030 205 99 71

Openingstijden: 7.15 - 18.30 uur

LRK-nummer: 177032078 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 180 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

 

Sporten na school

Iedere dinsdag en donderdag biedt de Sport BSO Nieuwegein buitenschoolse opvang aan in combinatie met uitdagende sportieve activiteiten. De buitenschoolse opvang begint altijd in een ontspannen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje nemen wij de dag met de kinderen door. Na het rustmoment in de dag gaan de kinderen onder begeleiding van de sportleiders naar de Sport BSO.

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Voorschoolse opvang

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar bieden wij voorschoolse opvang aan. Jij kan je dag rustig beginnen en je kind kan voordat hij naar school gaat nog even bij ons ontspannen, waarna hij door onze medewerkers naar de klas worden gebracht. Dat is pas een win-win.

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Ophaalservice

Voor kinderen van de buitenschoolse opvang bieden wij een ophaalservice aan. Stel je hebt een kind op zowel de BSO als op de kinderopvang zitten, dan bieden wij met onze ophaalservice de mogelijkheid om de kinderen naar de Groenling BSO of Groenling kinderdagverblijf te brengen. Het kind dat op de BSO zit brengen wij aan het eind van de dag naar de kinderopvang locatie zodat je ze daar samen op kunt pikken, dit scheelt jou behoorlijk wat tijd met halen. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding