Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Eifel (BSO)

Welkom bij BSO Eifel!

Namens het team heten we je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Eifel in Utrecht! Onze BSO is gevestigd in basisschool de Spits. We maken gebruik van verschillende ruimtes waar de kinderen kunnen meedoen aan diverse leuke activiteiten. Ook gebruiken we de speelzaal van de basisschool en de nabijgelegen gymzaal. Hier gaan we samen met de kinderen lekker sportief aan de slag. Zo leren ze wat ze leuk vinden en ontdekken hun verborgen talenten! 

Op loopafstand bevindt zich het Beatrixpark, waar we regelmatig met de kinderen te vinden zijn. Buitenspelen is een vast onderdeel van ons programma. 

De locatie Eifel is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplekje. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ragna Feurich
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Eifel 8
3524 HH Utrecht
06 405 853 64

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 299787977 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 22 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende school:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding