Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Karawanken (BSO)

Welkom bij BSO Karawanken!

Namens het team heten we je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Karawanken in Utrecht! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in een modern, transparant gebouw met veel ramen zodat er veel daglicht is. We beschikken over een grote omheinde buitenruimte waar jouw zoon of dochter heerlijk kan spelen en ravotten met de vriendjes en vriendinnetjes van de BSO. De inrichting van de tuin is gericht op de ontwikkeling van kinderen. Buitenspelen wordt daardoor een echt avontuur!

In hetzelfde gebouw tref je het BLOS kinderdagverblijf aan. Dat is handig als je kinderen hebt in verschillende leeftijden. Broertjes en/of zusjes kunnen op dezelfde locatie terecht voor opvang op zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang. 

Onze buitenschoolse opvang is zeer veelzijdig en heeft diverse themagerichte ruimtes. Denk aan een gymzaal, een toneelhal, het knutselatelier en een computerruimte. Jouw kind hoeft zich geen dag bij ons te vervelen! Het Beatrixpark is op loopafstand, je zult ons daar dan ook regelmatig met de kinderen vinden.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats.

Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Vraag dan gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ragna Feurich
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Karawanken 1
3524 DA Utrecht
030 320 12 03

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 115477421 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 120 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding