Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Karawanken (BSO)

Welkom bij BSO Karawanken!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Karawanken in Utrecht! Onze BSO is gevestigd in een modern, transparant gebouw met veel ramen zodat er veel daglicht is. Er is een grote omheinde buitenruimte waar de kinderen dagelijks kunnen spelen. De inrichting van de tuin is gericht op de ontwikkeling van het kind, zodat ook buitenspelen een echt avontuur is! In hetzelfde pand bevindt zich ook een BLOS kinderdagverblijf. Hierdoor kunnen broertjes en zusjes naar dezelfde locatie gaan voor kinderopvang en buitenschoolse opvang.

De locatie Karawanken is zeer veelzijdig en heeft diverse themagerichte ruimtes. Denk aan een gymzaal, een toneelhal, het knutselatelier en een computerruimte! Op loopafstand bevindt zich het Beatrixpark, waar we regelmatig met de kinderen te vinden zijn.

De locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplekje.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Carolijn Schreuder
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Karawanken in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Karawanken 1
3524 DA Utrecht
030 320 12 03

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 115477421 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 120 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes à zeven weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding