Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Koningsweg 304 (Scouting BSO)

Welkom bij Scouting BSO Koningsweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Scouting BSO Koningsweg in Utrecht! Onze Scouting BSO ligt aan de Koningsweg, vlakbij Intratuin, in de nabijheid van diverse basisscholen. We hebben op onze BSO een voetbalveld aan buitenspeelruimte omgetoverd tot natuurspeeltuin. Met veel groen, zand, en verscholen tussen hoge bomen, is dit echt een unieke locatie voor na school.

Kinderen zijn bijna de hele dag buiten. Knutselen of een spel doen kan natuurlijk ook, we hebben buiten grote picknicktafels neergezet. We organiseren elke week weer nieuwe activiteiten rondom thema's. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Simone van der Maas
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Koningsweg 304
3585 LD Utrecht
085 002 06 45

Openingstijden: 7.15 - 18.15 uur

LRK-nummer: 110408147 - naar inspectierapport

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 36 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding