Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Koningsweg 304 en 310 (Scouting BSO)

Welkom bij Scouting BSO Koningsweg!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Scouting BSO Koningsweg in Utrecht! Voorheen waren wij de BSO van Vriendjes kinderopvang. In 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze Scouting BSO ligt aan de Koningsweg, vlakbij Intratuin, in de nabijheid van diverse basisscholen. We hebben drie groepen op onze BSO, waarbij we een voetbalveld aan buitenspeelruimte hebben omgetoverd tot natuurspeeltuin. Met veel groen, zand, en verscholen tussen hoge bomen, is dit echt een unieke locatie voor na school.

Kinderen zijn bijna de hele dag buiten. Knutselen of een spel doen kan natuurlijk ook, we hebben buiten grote picknicktafels neergezet. We organiseren elke week weer nieuwe activiteiten rondom thema's. De 7+ groep heeft een eigen honk achter op het terrein, waar uitdagende spellen worden gedaan zoals boogschieten, kanovaren, boomklimmen en timmeren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sandra van Zetten
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Koningsweg 304 en 310 in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Koningsweg 304 en 310
3585 LD Utrecht
304: 085 002 06 45, 310: 085 009 00 01

Openingstijden: 7.15 - 18.15 uur

LRK-nummer Koningsweg 304: 110408147 - naar register

LRK-nummer Koningsweg 310: 335789055 - naar register

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 36 (Koningsweg 304) en 20 (Koningsweg 310) kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding