Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Nolenslaan (BSO)

Welkom bij BSO Nolenslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Nolenslaan in Utrecht! Onze locatie bevindt zich in de Dr. Bosschool, waar de complete benedenverdieping direct na schooltijd wordt omgetoverd tot een gezellige BSO.

Er is volop ruimte voor toffe activiteiten. Zo is er een atelier, een theaterruimte, een keuken voor de keukenprins(es)jes onder ons, een gymzaal, een ruimte voor techniek en muziek en een voetbaltafel. We bieden geregeld workshops aan en leuke sport- en spelactiviteiten. En als het weer het toelaat gaan we er lekker op uit naar parken in de omgeving of naar de speeltuin.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mariska Edelbroek
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op ons BLOS locatie Nolenslaan in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Nolenslaan 33
3515 VB Utrecht
06-41453067

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 223963720 - naar inspectierapport 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 170 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding