Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Richard Wagnerlaan (BSO)

Welkom bij BSO Richard Wagnerlaan! 

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Richard Wagnerlaan in Utrecht! Onze locatie ligt ten westen van het centrum van Utrecht in de wijk Oog in Al. In hetzelfde pand vind je ook ons kinderdagverblijf. De locatie heeft een directe verbinding met de Joseph Haydnlaan die verbinding biedt tot de hoofdwegen. 

Naast een eigen ruime buitenspeelplaats grenst de locatie aan een park. Zo kunnen wij jouw kind iedere dag veel buitenactiviteiten bieden. Onze locatie is kleinschalig en zorgt voor een prettige en verantwoorde vrijetijdsbesteding van jouw kind. De buitenschoolse opvang biedt een totaalpakket aan van uitdagende activiteiten in de categorieën: Muziek, Dans & Theater, Sport & Spel, Kunst & Creatief en Natuur & Techniek. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten is er iedere dag iets nieuws te beleven voor jouw kind.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jacqueline Florie
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Richard Wagnerlaan 22 C
3533 GD Utrecht
030-3031067

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 193414260 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 39 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Richard Wagnerlaan is voor kinderen van de volgende scholen: 

Samenwerking met: St. Dominicus, OBS Oog in Al (locatie Montessori), OBS Oog in Al (locatie Johan de Witt)

 

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding