Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Richard Wagnerlaan (BSO)

Welkom bij BSO Richard Wagnerlaan! 

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Richard Wagnerlaan in Utrecht! Onze locatie ligt ten westen van het centrum van Utrecht in de wijk Oog in Al. Voor veel ouders is de locatie ook bekend als BSO Tomaz. Sinds 2018 zijn wij onderdeel van BLOS kinderopvang. In het pand van de buitenschoolse opvang is ook een kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang gevestigd. De locatie Richard Wagnerlaan heeft een directe verbinding met de Joseph Haydnlaan die verbinding biedt tot de hoofdwegen. 

Naast een eigen ruime buitenspeelplaats grenst de locatie aan een park. Zo kunnen wij de kinderen iedere dag veel buitenactiviteiten bieden. Onze locatie aan de Richard Wagnerlaan is een kleinschalige locatie en zorgt voor een prettige en verantwoorde vrijetijdsbesteding van de kinderen. De buitenschoolse opvang biedt een totaalpakket aan van uitdagende activiteiten in de categorieën: Muziek, Dans & Theater, Sport & Spel, Kunst & Creatief en Natuur & Techniek. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten is er iedere dag iets nieuws te beleven voor jouw kind.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Judith Perdon
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Richard Wagnerlaan in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Richard Wagnerlaan 22 C
3533 GD Utrecht
030-3031067

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 193414260 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 39 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Richard Wagnerlaan is voor kinderen van de volgende scholen: 


Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding