Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Van Riebeeckstraat (BSO)

Welkom bij BSO Van Riebeeckstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Van Riebeeckstraat in Utrecht! Onze locatie is gelegen in Kindercampus Molenpark en beschikt over drie lokalen, een eigen tuin en een groot schoolplein. In hetzelfde gebouw vind je tevens ons kinderdagverblijf.

Wij grenzen aan het Molenpark wat zorgt voor veel buitenspeelmogelijkheden. Jouw kind kan dus zowel binnen als buiten meedoen aan ons unieke activiteitenaanbod.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Katja ten Bergen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
030 293 26 31

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 108353242 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is gevestigd in Kindercampus Molenpark en geeft voorrang aan kinderen van de basisschool. Uiteraard zijn alle kinderen uit Utrecht Lombok bij ons van harte welkom!

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Kindercampus Molenpark

Wij zijn een onderdeel van Kindercampus Molenpark. Samen vormen wij een IKC samenwerking (Integraal Kindcentrum). Op deze manier hebben kinderen van 0 tot 13 jaar een doorgaande groeilijn en doen we op regelmatige basis gezamenlijke activiteiten en vieringen.

mol-logo-liggend-roze-cmyk.jpg

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding