Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Van Riebeeckstraat (BSO)

Welkom bij BSO Van Riebeeckstraat!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Van Riebeeckstraat in Utrecht! Voorheen waren wij BSO De Sterren en per 1 januari 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie Van Riebeeckstraat is gelegen in basisschool Parkschool aan het Molenpark en beschikt over drie lokalen, een eigen tuin en een groot schoolplein.

Wij grenzen aan het Molenpark dat veel buitenspeelmogelijkheden biedt. De kinderen kunnen dus zowel binnen als buiten meedoen aan ons unieke activiteitenaanbod. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Martyna Jansen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Van Riebeeckstraat in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
085 112 40 20

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 108353242 - naar register 

 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. De locatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde activiteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet en drinkmoment kan jouw kind kiezen om vrij te spelen of om deel te nemen aan een activiteit. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is gevestigd in de Parkschool en geeft voorrang aan kinderen van de Parkschool. Uiteraard zijn alle kinderen uit Utrecht Lombok er van harte welkom!

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding