Terug naar overzicht

BLOS Delfgauw | Locatie Florijnstraat (BSO)

Welkom bij BSO Florijnstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Florijnstraat in Delfgauw. Voorheen waren wij onderdeel van Kindercentrum ZieZoo. Met ingang van 1 november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan.

Je vindt onze buitenschoolse opvang op de eerste etage van het scholengebouw aan de Florijnstraat. Hier zijn drie basisscholen gevestigd: De Meander, Het Spectrum en Triangel. Onze BSO heeft een eigen ingang aan de zijkant van het schoolgebouw. In het gedeelde pand hebben we fijne groepsruimtes die huiselijk zijn ingericht en een mooie keuken waar we regelmatig met de kinderen koken. De grote groene buitenruimte op het schoolplein leent zich uitstekend voor leuke buitenactiviteiten.

Na een intensieve schooldag kan je kind bij ons op de naschoolse opvang spelen, ontspannen en vooral toffe dingen doen. We bieden een uitgebreid activiteitenprogramma bomvol uitdagende activiteiten onder begeleiding van onze gespecialiseerde vakkrachten. Denk aan sporten en bewegen, beeldende vorming, muziek, dans, theater, natuur, techniek en wetenschap. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind om zelfstandig op ontdekking te gaan. Niets moet, alles mag!

Natuurlijk gaan we er ook regelmatig op uit. De omgeving biedt oneindig veel mogelijkheden voor sport- en speelplezier. Recreatiegebied Midden-Delfland ligt om de hoek en de natuurspeeltuin is op loopafstand. Ideaal voor natuuractiviteiten!

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt. Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Anja van Vuuren & Ryan van Doorn
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Florijnstraat 1
2645 HH Delfgauw
015 200 21 05

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

Voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur

Tijdens vakanties van 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur)

LRK-nummer: 307083111 - naar inspectierapport

Scholen

Onze BSO is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 54 kindplaatsen verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding