Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Oeverwallaan 108 (TSO)

Welkom bij tussenschoolse opvang Oeverwallaan 108!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS tussenschoolse opvang Oeverwallaan 108 in Den Haag! Je vindt ons in basisschool De Zonnestraal in Den Haag. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met de fiets, de auto én het openbaar vervoer en er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid in de woonwijk.

Tijdens de tussenschoolse opvang staan structuur, ontspanning, bewegen en plezier centraal. We zorgen ervoor dat kinderen weer met frisse zin beginnen aan de middag op school. Alle kinderen spelen 30 minuten buiten, waarbij het schoolplein in zones is verdeeld. Een sportzone, een spelzone en een chillzone. Kinderen mogen zelf kiezen van welke zone ze gebruikmaken. Bij slecht weer verplaatsen we de activiteiten naar de gymzaal of gaan we creatief met de kinderen aan de slag.

Jessie Rottier
Locatiecoördinator TSO

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Adres

Buitenschoolse opvang

Oeverwallaan 108
2498 BZ Den Haag
06 281 840 20

Tussenschoolse opvang op
Basisschool De Zonnestraal

Groepsindeling

Op onze voorschoolse opvang beschikken we over een onbeperkt aantal kindplaatsen.

Scholen

Onze tussenschoolse opvang is alleen voor kinderen van basisschool De Zonnestraal

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding