Terug naar overzicht

BLOS Haarlem | Locatie Wagenweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Wagenweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Wagenweg in Haarlem! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Wagenweg in Haarlem, vlak bij het Frederikspark. Wanneer je het pand binnenloopt komen de vrolijke kindergeluiden je tegemoet. Onze ondernemende en lieve pedagogisch medewerkers doen er alles aan om een veilige en vertrouwde omgeving voor je kind te creëren waarin het spelenderwijs de wereld kan ontdekken. We geven je kind het zelfvertrouwen om dingen zelfstandig te doen en dagen het uit met leuke en leerzame activiteiten die de ontwikkeling stimuleren.

Op de babygroep zijn er veel zintuiglijke materialen aanwezig en krijgen de kinderen echt de ruimte om vrij te bewegen en te ontdekken. Peuters vanaf 3 jaar dagen we uit met diverse, verdiepende peuterplusactiviteiten. Hiermee stimuleren we onder andere de spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling en krijgt je kind de eerste rekenprikkels. Tijdens de lunch krijgt je kind een versbereide, warme maaltijd boordevol vitamines en mineralen. Elke dag staat er iets anders op het menu. Zo komt je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.

We gaan graag met de kinderen naar buiten. We hebben een aangrenzende en beschutte tuin waar de kinderen genoeg ruimte hebben om vrij te spelen en te ontdekken. Ook kunnen de kinderen lekker spelen met water en zand in de zandbak. Door onze fijne ligging in een natuurrijke omgeving, zijn uitstapjes zo gemaakt. We gaan regelmatig naar het bos om een wandeling te maken, bladeren te rapen en op zoek te gaan naar bosbewoners. Het favoriete uitje van de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Op ons kinderdagverblijf is elke dag een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Linda van Dorp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Wagenweg 92-94
2012 NH Haarlem
023 - 574 66 36

E-mail locatiemanager: [email protected]

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 168289957 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Wagenweg in Haarlem heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding