Terug naar overzicht

BLOS Haarlem | Locatie Westergracht (BSO)

Welkom bij BSO Westergracht!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Westergracht in Haarlem! 

Onze buitenschoolse opvang is, net als ons kinderdagverblijf, gevestigd in het pand van de Bavoschool. Na schooltijd vangen we hier kinderen op tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen van de Bavoschool worden met voorrang geplaats op onze beschikbare plaatsen. De locatie biedt, zowel binnen als buiten, zeeën van ruimte om toffe activiteiten te doen. We hebben een sfeervol lokaal met een eigen theaterpodium, een gymzaal en een deels overdekte buitenspeelplaats tot onze beschikking. Ideaal in een stadse omgeving als Haarlem! Zo kunnen we elke dag lekker buitenspelen, bewegen en nieuwe ervaringen opdoen. Op onze BSO ontdekt je kind zijn of haar talenten. Dit doen we met behulp van gevarieerde activiteiten en workshops. Denk aan sport en bewegen, natuur, theater en muziek.  

We gaan graag samen met de kinderen op avontuur in de omgeving. Zo brengen we regelmatig een bezoek aan landgoed Elswout, Middenduin, Het Wed, Kraantje Lek, het strand of duingebied De Zandwaaier. Of we gaan naar verschillende speeltuinen in de omgeving of het verteltheater. Dat doen we lopend, met de bakfiets, BSO bus, het OV of met een taxibusje. In de vakantie bezoeken we regelmatig een museum of theater. Ook nodigen we verschillende gezelschappen uit om bij ons op de BSO een workshop te verzorgen. De (mid)dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Linda van Dorp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Westergracht 3
2013 ZJ Haarlem
088 - 202 81 63

E-mail locatiemanager: Linda van Dorp

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en op studiedagen van 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 791368506 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 28 kindplaatsen verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. Op deze locatie bieden we ook tussenschoolse opvang aan.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in De Bavoschool en geeft daarom voorrang aan kinderen van deze basisschool. Daarnaast halen we ook kinderen op van de basisscholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding