Terug naar overzicht

BLOS Heemstede | Locatie Overijssellaan 197 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Overijssellaan 197!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Overijssellaan 197 in Heemstede! 

Ons gezellige kinderdagverblijf is gevestigd in de wijk Kennemerduin, midden tussen de woonhuizen. Als het weer het toelaat spelen we lekker buiten op ons speelplein, maar binnen is ook volop avontuur te beleven! Elke dag lezen we samen, spelen we spelletjes en zingen we liedjes. Tussen de middag genieten we samen van een gezonde, warme en gevarieerde lunch. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken, door samen met elkaar te proeven en te ontdekken. En is je kind moe van al dat spelen? Dan kan het fijn tot rust komen in zijn eigen slaapruimte.

Onze locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto én het openbaar vervoer en er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid direct voor de deur. Wel zo handig! In dezelfde straat vind je nog een kinderdagverblijf van ons, evenals onze buitenschoolse opvang.

Vraag gerust een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Yvonne Witt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Overijssellaan 197
2101 TE Heemstede
023 529 46 70

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 136999025 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 2,5 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding