Terug naar overzicht

BLOS Heemstede | Locatie Overijssellaan 309 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Overijssellaan 309!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Overijssellaan 309 in Heemstede! Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met de fiets, de auto én het openbaar vervoer en er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid direct voor de deur.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de wijk Kennemerduin, midden tussen de woonhuizen. Als het weer het toelaat spelen we lekker buiten op ons speelplein. Je kind heeft bij ons een eigen slaapruimte waar het helemaal tot rust kan komen.

Als je kind twee jaar wordt is het officieel peuter. Op een speelse manier bereiden we je peuter voor op de kleuterklas en de basisschool. We lezen elke dag voor, doen eindeloos veel leuke spelletjes en zingen gezellig liedjes. Tussen de middag genieten we samen van een gezonde, warme en gevarieerde lunch. In dezelfde straat vind je nog een kinderdagverblijf van ons, evenals een buitenschoolse opvang.

Vraag gerust een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Yvonne Witt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Overijssellaan 309
2101 TK Heemstede
023 528 33 90

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 354234250 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding