Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Van den Endelaan (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Van den Endelaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Van den Endelaan in Hillegom! 

Is jouw kind dol op sporten en bewegen? Dan is onze Sport BSO de uitkomst! Onze buitenschoolse opvang ligt centraal in Hillegom en is gevestigd in het pand van voetbal- en handbalvereniging S.V. Hillegom. Hier hebben we zeeën van ruimte voor de meest uiteenlopende sporten. We gaan zoveel mogelijk naar buiten en bij slecht weer wijken we uit naar onze binnenruimte in het clubhuis. Zo kunnen we in alle jaargetijden sporten en bewegen.

Op onze Sport BSO maakt je kind iedere dag kennis met een andere sport, zoals atletiek, judo, boksen, turnen, golf, hockey, rugby, lacrosse, schermen, zwemmen, basketbal, tafeltennis, handbal, capoeira en klimmen. De kinderen worden gestimuleerd mee te denken over het sportprogramma. Ook geven we weerbaarheidstraining. Hierbij leert je kind onder andere grenzen aanvoelen en geven, rekening houden met anderen, voor zichzelf opkomen en samenwerken. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren sportinstructeurs.

Tijdens de buitenschoolse opvang kan je kind ook zwemles volgen. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen. In de vakanties organiseren we leuke sportclinics. Denk aan reguliere sporten zoals voetbal, handbal en hockey, maar ook minder alledaagse sporten zoals, schermen, boogschieten, jeu-des-boules. De (mid)dagen op de Sport BSO van BLOS kinderopvang vliegen voorbij!

Wanneer je je kind aan het einde van de middag ophaalt, kun je je auto gratis parkeren op de parkeerplaats. Vervolgens loop je het bruggetje over en kom je op het sportterrein.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Mariska Hoos & Mike Grossat
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Van den Endelaan 7D
2182 ES Hillegom
088 - 202 81 32

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur

LRK-nummer: 671812567 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 22 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Hillegom is voor kinderen van de volgende basisscholen:

In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding