Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Johan Willem Frisolaan (BSO)

Welkom bij BSO Johan Willem Frisolaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Johan Willem Frisolaan in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Onze BSO ligt nabij het centrum van IJsselstein. De locatie is lopend of met de fiets goed bereikbaar. Ook met de auto kun je tegen een betaling gemakkelijk parkeren. Iets verderop kun je de auto gratis parkeren.

Onze locatie is gelegen in een vrijstaand gebouw op het speelterrein van basisschool ‘t Kasteel. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS. We beschikken over een gezellige ruimte met een grote tafel waar we met z’n allen aan kunnen zitten voor creatieve activiteiten, lezen en spelletjes. Buiten is er een groot afgesloten speelterrein en maken ook gebruik van de gymzaal van basisschool ’t Kasteel. 

Naast de eigen ruimte zijn er in de directe omgeving legio mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Zeker tijdens vakanties en lange opvangdagen maken we daar gebruik van. Zo brengen we regelmatig een bezoekje aan de molen, de kasteeltoren, speeltuin Kloosterplantsoen, de dierenweide én doen we boodschappen voor een kookactiviteit.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Johan Willem Frisolaan in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Buitenschoolse opvang

Johan Willem Frisolaan 2
3401 AX IJsselstein
06 440 802 80

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 113105587 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 47 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding