Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Johan Willem Frisolaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Johan Willem Frisolaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS peuteropvang Johan Willem Frisolaan in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Onze peuteropvang ligt nabij het centrum van IJsselstein. De locatie is lopend of met de fiets goed bereikbaar. Ook met de auto kun je tegen een betaling gemakkelijk parkeren. Iets verderop kun je de auto gratis parkeren.

Onze locatie is gelegen in een vrijstaand gebouw op het speelterrein van basisschool ’t Kasteel. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS. Onze gezellige en knusse peuteropvang biedt volop plek om samen te spelen. Met z’n allen knutselen we, bakken we koekjes of spelen we een educatief spel. Als het weer het toelaat halen we buiten een frisse neus op het vernieuwde schoolplein bomvol natuurlijke elementen.

Naast de eigen ruimte zijn er in de directe omgeving diverse mogelijkheden voor activiteiten. Zo brengen we regelmatig een bezoekje aan de molen, de kasteeltoren, speeltuin Kloosterplantsoen en de dierenweide tot een bezoekje aan de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Johan Willem Frisolaan in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Johan Willem Frisolaan 2
3401 AX IJsselstein
06 440 802 80

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 8.45 - 13.45 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten.

LRK-nummer: 209889044 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groep:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding