Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Lagebiezen (BSO)

Welkom bij BSO Lagebiezen!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Lagebiezen in IJsselstein! Onze buitenschoolse opvang ligt dicht bij het centrum van IJsselstein en bevindt zich in basisschool De Minstreel. De locatie is lopend of met de fiets goed bereikbaar. Ook met de auto kun je tegen betaling gemakkelijk parkeren. In de woonwijk achter de opvanglocatie kun je de auto gratis parkeren.

Onze buitenschoolse opvang vind je in basisschool De Minstreel, in het speellokaal van “Het Luit” en is het best bereikbaar via de toegangsdeur die zich bij de speelzaal bevindt. We beschikken over een fijne ruimte die wij in combinatiegebruik met de leerkrachten invulling geven. Onze pedagogische medewerkers zorgen voor een fijne overgang van school naar de BSO. De ruimte is flexibel ingericht met tafels en verrijdbare spel- en knutselmateriaalkasten. Ook maken we gebruik van de keuken voor gezellige kookactiviteiten. Buiten is er een groot afgesloten speelterrein waar de kinderen fijn en veilig met elkaar kunnen spelen. Zo hebben we voldoende ruimte voor onze creativiteit en activiteitenprogramma DOENkids!.

In de directe omgeving van onze locatie zijn er talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Zo brengen we regelmatig een bezoekje aan de molen, de kasteeltoren, speeltuin Kloosterplantsoen, de dierenweide én doen we boodschappen voor een kookactiviteit.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Lagebiezen in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Lagebiezen 6
3401 NG IJsselstein
06 185 750 77

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 242674033 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 22 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding