Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Merkelbachlaan (BSO)

Welkom bij BSO Merkelbachlaan!

Namens het team heten wij je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Merkelbachlaan in IJsselstein! Onze buitenschoolse opvang ligt in de wijk Zenderpark en is goed bereikbaar. Lopend, met de fiets, met de auto (gratis parkeren) of met het openbaar vervoer.

Onze BSO beschikt over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust verschillende activiteiten plaatsvinden. Iedere dag is er een ruim aanbod aan (vrijwillige) activiteiten. Van sport tot creatieve activiteiten en van proefjes tot koken! Op ons grote speelplein is er alle ruimte om bijvoorbeeld met elkaar een balspel te spelen of gewoon lekker te ravotten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kim Verhoef
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Merkelbachlaan 2
3404 EX IJsselstein
085 800 21 40

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18.30 uur

LRK-nummer: 276980141 - naar inspectierapport

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding