Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Planetenbaan (BSO)

Welkom bij BSO Planetenbaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Planetenbaan in IJsselstein! Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in de wijk IJsselveld vlakbij de Noord IJsseldijk. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets of het openbaar vervoer. Via de Noord IJsseldijk is er een directe verbinding met de A12 en ook de A2 is snel bereikbaar. Op de Planetenbaan tref je ook ons kinderdagverblijf aan.

Na school is het tijd voor speelplezier. Onze gezellige BSO biedt veel ruimte voor leuke activiteiten. Door een nauwe samenwerking met naastgelegen basisschool De Tandem kunnen wij van een groot buitenplein genieten. Ook vind je ons regelmatig in de naastgelegen boomgaard voor sport- en spelactiviteiten. 

In de directe omgeving zijn er legio speelvoorzieningen en is het volop groen. Elke dag genieten we volop van de natuur rondom de Nedereindse Plas. Onze buitenschoolse opvang heeft veel samenwerkingen met andere (lokale) organisaties zoals met speeltuin Kloosterplantsoen, diverse sportverenigingen, dansscholen, de bibliotheek, muziekdocenten en culturele organisaties. Geen dag is hetzelfde op onze BSO en de dagen vliegen dan ook voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Rianne Treffers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Planetenbaan 42
3402 HP IJsselstein
085 732 63 96

Openingstijden Planetenbaan: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer Planetenbaan: 111527132 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 31 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding