Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Planetenbaan (BSO)

Welkom bij BSO Planetenbaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Planetenbaan in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Onze BSO bevindt zich in de wijk IJsselveld vlakbij de Noord IJsseldijk. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets of het openbaar vervoer. Via de Noord IJsseldijk is er een directe verbinding met de A12 en ook de A2 is snel bereikbaar.

Na school is het tijd voor speelplezier. Onze gezellige BSO biedt veel ruimte voor leuke activiteiten. Door een nauwe samenwerking met de naastgelegen basisschool De Tandem kunnen wij van een groot buitenplein genieten. Ook vind je ons regelmatig in de naastgelegen boomgaard voor sport- en spelactiviteiten. 

In de directe omgeving zijn er genoeg speelvoorzieningen en is het volop groen. We genieten iedere dag van alle natuur rondom de Nedereindse Plas. Daarnaast heeft onze buitenschoolse opvang samenwerkingen met andere (lokale) organisaties zoals met speeltuin Kloosterplantsoen, sportverenigingen, dansscholen, de bibliotheek, muziekdocenten en culturele organisaties. Kortom: oneindig veel te doen dus!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Spel
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Planetenbaan in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Buitenschoolse opvang

Planetenbaan 40 en 42
3402 HP IJsselstein
40: 06 336 780 87, 42: 06 336 780 87

Openingstijden Planetenbaan 40 en 42: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer Planetenbaan 40: 477710207 - naar register

LRK-nummer Planetenbaan 42: 111527132 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 54 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding