Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Planetenbaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Planetenbaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Planetenbaan in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Ons kinderdagverblijf bevindt zich in de wijk IJsselveld vlakbij de Noord IJsseldijk. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets of het openbaar vervoer. Via de Noord IJsseldijk is er een directe verbinding met de A12 en ook de A2 is goed bereikbaar.

Ons knusse kinderdagverblijf, gelegen in een voormalig schoolgebouw, biedt veel ruimte voor een fijne dag met z’n allen. Om het kinderdagverblijf heen is voor de kinderen een ruim afgesloten speelterrein waar we, als het weer het toelaat, een frisse neus halen. Eén keer per week brengt de voorleesoma ons een bezoekje. Samen luisteren we naar de boekjes die zij meebrengt.

In de directe omgeving zijn veel speelvoorzieningen en is het volop groen. We genieten iedere dag weer van alle natuur rondom de Nedereindse Plas. Daarnaast hebben we samenwerkingen met andere (lokale) organisaties zoals met speeltuin Kloosterplantsoen, de bibliotheek en culturele organisaties. Het winkelcentrum ligt om de hoek en daar halen we gezellig een boodschapje. Ook in de naastgelegen boomgaard zijn we regelmatig te vinden om te spelen of voor een leuke activiteit.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Spel
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Planetenbaan in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Planetenbaan 46
3402 HP IJsselstein
06 470 386 37

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 847774454 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 3 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding