Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Planetenbaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Planetenbaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Planetenbaan in IJsselstein! Ons kinderdagverblijf vind je in de wijk IJsselveld vlakbij de Noord IJsseldijk. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets of het openbaar vervoer en heeft een goede aansluiting op de A2 en A12. Op de Planetenbaan tref je ook onze buitenschoolse opvang aan.

Ons knusse kinderdagverblijf is gevestigd in een voormalig schoolgebouw. Het biedt lekker veel ruimte voor een fijne dag met elkaar. Om het kinderdagverblijf hebben we een ruim omheind speelterrein waar de kinderen heerlijk en veilig met elkaar kunnen spelen. 

In de directe omgeving zijn veel speelvoorzieningen en is het volop groen. We genieten iedere dag weer van de natuur rondom de Nedereindse Plas. Daarnaast werken we samen met andere (lokale) organisaties zoals met speeltuin Kloosterplantsoen, de bibliotheek en diverse culturele organisaties. Het winkelcentrum ligt om de hoek en daar halen we gezellig een boodschapje. Ook in de naastgelegen boomgaard zijn we regelmatig te vinden om te spelen of voor een leuke activiteit.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Rianne Treffers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Planetenbaan 46
3402 HP IJsselstein
085 002 89 74

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 847774454 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding