Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Planetenbaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Planetenbaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS peuteropvang Planetenbaan in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Onze peuteropvang bevindt zich in de wijk IJsselveld vlakbij de Noord IJsseldijk. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets of het openbaar vervoer. Via de Noord IJsseldijk is er een directe verbinding met de A12 en ook de A2 is goed bereikbaar.

Onze knusse peuteropvang, een voormalig schoolgebouw, biedt veel ruimte voor een fijne dag met z’n allen. Met een grote binnenruimte is er plek voor leuke speelhoeken. Eén keer per week komt de voorleesoma bij ons op bezoek. Samen luisteren we naar verhaaltjes uit haar meegebrachte boeken. Om de peuteropvang heen is voor de kinderen een ruim afgesloten speelterrein waar we, als het weer het toelaat, een frisse neus halen. 

In de directe omgeving zijn veel speelvoorzieningen en is het volop groen. We genieten iedere dag weer van alle natuur rondom de Nedereindse Plas. Daarnaast hebben we diverse samenwerkingen met andere (lokale) organisaties zoals met speeltuin Kloosterplantsoen, de bibliotheek en culturele organisaties.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Spel
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Planetenbaan in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Planetenbaan 42
3402 HP IJsselstein
06 336 780 87

Openingstijden: 7.30 - 14.00 uur (ook tijdens schoolvakanties)

LRK-nummer: 723307271 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groep:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding