Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Praagsingel (BSO)

Welkom bij BSO Praagsingel!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Praagsingel in IJsselstein! Onze buitenschoolse opvang ligt in de wijk Zenderpark en is goed bereikbaar. Lopend, met de fiets, met de auto (gratis parkeren) of met het openbaar vervoer. Je vindt hier ook de peuteropvang en het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang.

De BSO bevindt zich op een vrij nieuwe locatie in een kinderrijke omgeving. Er is een grote tafel waar we gezellig met z’n allen aan kunnen zitten voor creatieve activiteiten, lezen en spelletjes. Op het grote buitenspeelplein van de basisscholen in Zenderpark beleven we samen veel speelplezier.

Niet alleen op ons buitenspeelplein is een hoop te beleven. Ook in de nabije omgeving zijn we regelmatig te vinden voor leuke activiteiten. We hebben een nauwe samenwerking met (lokale) organisaties zoals sportverenigingen, dansscholen en de bibliotheek. Op onze BSO is een uitdagend activiteitenprogramma en zijn er volop avonturen te beleven. De dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kim Verhoef
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Praagsingel in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Praagsingel 378
3404 CT IJsselstein
085 002 89 73

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 218136833 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 22 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding