Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Praagsingel (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Praagsingel!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Praagsingel in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Ons kinderdagverblijf ligt in de wijk Zenderpark en is goed bereikbaar. Lopend, met de fiets, met de auto (gratis parkeren) of met het openbaar vervoer. Het kinderdagverblijf bevindt zich op een vrij nieuwe locatie in een kinderrijke omgeving. Ook tref je hier onze buitenschoolse opvang aan.

Ons knusse kinderdagverblijf, gelegen in een voormalig schoolgebouw, biedt veel ruimte voor een fijne dag met z’n allen. Met leuke, uitdagende activiteiten ontdekt jouw kind spelenderwijs de wereld. Voor de kinderen hebben we een afgesloten speelplein waar we samen veel speelplezier beleven. Met de kleintjes gaan we regelmatig op pad met de vierlingenwagen en doen soms een boodschapje bij de dichtbijgelegen supermarkt. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Praagsingel in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Praagsingel 378
3404 CT IJsselstein
06 199 119 59

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 138090567 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 2,5 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding