Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Praagsingel (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Praagsingel!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Praagsingel in IJsselstein! Ons kinderdagverblijf ligt in de wijk Zenderpark en is goed bereikbaar. Lopend, met de fiets, met de auto (gratis parkeren) of met het openbaar vervoer. Het kinderdagverblijf bevindt zich op een vrij nieuwe locatie in een kinderrijke omgeving. Ook tref je hier de peuteropvang van BLOS kinderopvang aan.

Ons knusse kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond van een appartementencomplex en grenst aan de drie gevestigde basisscholen in Zenderpark. Het biedt veel ruimte voor een fijne dag met z’n allen. Met leuke, uitdagende activiteiten ontdekt jouw kind spelenderwijs de wereld. Voor de kinderen hebben we een afgesloten speelplein waar ze samen veilig en fijn met elkaar kunnen spelen. Met de jongste kinderen gaan we regelmatig op pad met de vierlingenwagen en doen we soms samen gezellig een boodschapje bij de dichtbijgelegen supermarkt. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kim Verhoef
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Praagsingel 378
3404 CT IJsselstein
085 002 89 73

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 138090567 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale groep peuteropvang (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding