Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Sint Petersburglaan (BSO)

Welkom bij BSO Sint Petersburglaan!

Namens het team heten wij je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Sint Petersburglaan in IJsselstein! Onze buitenschoolse opvang ligt in de wijk Zenderpark en is goed bereikbaar. Lopend, met de fiets, met de auto (gratis parkeren) of met het openbaar vervoer.

Onze BSO beschikt over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust verschillende activiteiten plaatsvinden. Iedere dag is er een ruim aanbod aan (vrijwillige) activiteiten. Van sport tot creatieve activiteiten en van proefjes tot koken! Op ons grote speelplein is er alle ruimte om bijvoorbeeld met elkaar een balspel te spelen of gewoon lekker te ravotten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tariefkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Sint Petersburglaan 29
3404 CV IJsselstein
06 574 299 71

Openingstijden: dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur

LRK-nummer: 629798795 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 12 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding