Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Touwlaan (BSO)

Welkom bij BSO Touwlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Touwlaan in IJsselstein! Onze gloednieuwe buitenschoolse opvang is gevestigd in Kindcentrum De Minstreel vlakbij ‘het stadje’ in IJsselstein. In hetzelfde gebouw vind je ons kinderdagverblijf en basisschool De Minstreel. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden! De locatie is zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar en er is een Kiss & Ride zone.

Na schooltijd kunnen kinderen in de basisschool leeftijd lekker bij ons ontspannen en vooral toffe dingen doen. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in de hal van het in 2021 nieuw gebouwde Kindcentrum De Minstreel, direct achter de hoofdentree. Aansluitend vind je de leerpleinen, de centrale bibliotheek, de keuken, het podium en het speellokaal. Op de eerste verdieping is het handvaardigheid- en technieklokaal, waar we regelmatig gebruik van maken. We bieden een tof activiteitenprogramma bomvol leuke activiteiten. Denk aan experimenten en proefjes, sport- en spelactiviteiten en creatieve workshops.

Het afgesloten speelplein met diverse speelplekken en uitdagende speeltoestellen zorgt voor eindeloos veel buitenspeelplezier. Ook in de omgeving is genoeg te doen. De BSO ligt op loopafstand van ‘het stadje’ en nabij Kasteelpark, de Kasteeltoren en Speeltuin Kloosterplantsoen. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Speciaal voor ouders die vroeg aan het werk moeten, bieden we vanaf 7:30 uur voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag actief, zo kunnen ze fris en fruitig aan hun schooldag beginnen. Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers de kinderen naar hun klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Roos van de Ree - Jongerling
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Touwlaan 23
3401 CA IJsselstein
085 732 62 81

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 195804727 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie in IJsselstein is enkel voor kinderen van basisschool De Minstreel.

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 88 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding