Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Touwlaan (KDV en BSO)

Welkom bij kinderdagverblijf en BSO Touwlaan!

Welkom bij BLOS BSO en kinderdagverblijf Touwlaan in IJsselstein! We kunnen jouw kind nog niet fysiek verwelkomen, maar je wel alvast voorzien van de nodige informatie. Ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf en de BSO zullen deel gaan uit maken van het nieuwe Kindcentrum de Minstreel in IJsselstein.

Het kinderdagverblijf krijgt een gezellige ruimte die uitnodigt tot ontdekken, leren en ontwikkelen met een eigen entree. Er worden leuke en uitdagende activiteiten gedaan en buitenspelen kan op een eigen afgesloten speelplein. Maar dat is nog niet alles! In de moestuin worden plantjes gepland en krijg je heuse groene vingers. Er wordt veel samengewerkt met de leerkrachten van het Kindcentrum De Minstreel om een doorgaande ontwikkelingslijn tussen opvang en onderwijs te bieden.

De BSO zal in de algemene hal worden gevestigd, direct achter de hoofdentree. Aansluitend vind je de leerpleinen, de centrale bibliotheek, de keuken, het podium en het speellokaal. Op de eerste verdieping is het handvaardigheid- en technieklokaal. Zowel de BSO als het kinderdagverblijf zullen hier gebruik van gaan maken. Voor kinderen die gebruikmaken van de buitenschoolse opvang is er ook voorschoolse opvang mogelijk.

Ook de omgeving biedt veel leuks. De kasteeltoren, de kloostertuin, de binnenstad, het museum en de sporthal zorgen voor gave uitjes en eindeloos veel speelplezier samen met de kinderen.

Ondanks dat de opening van de locatie gepland staat op eind 2021, is inschrijven nu al mogelijk! Dit kun je doen via de inschrijfknop op deze pagina. Heb je interesse en wil je extra informatie ontvangen? Neem dan contact op met Grada Roodbeen via het mailadres en het telefoonnummer dat vermeld staat op deze pagina. Grada helpt je graag verder.

Grada Roodbeen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart van jouw gewenste locatie welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Tarievenkaart kinderdagverblijf Touwlaan

Tarievenkaart buitenschoolse opvang Touwlaan

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

Touwlaan 23
3401 CA IJsselstein
06 362 339 31

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding