Terug naar overzicht

BLOS Katwijk | Locatie Jacob Catsstraat (BSO)

Welkom bij BSO Jacob Catsstraat

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Jacob Catsstraat in Katwijk! Voorheen waren wij BSO Rijnsoever, onderdeel van Wonderland Kinderopvang. Vanaf 1 april 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze BSO in de wijk Hoornes in Katwijk. We zijn gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Onze BSO-locatie voor kinderen van 4 tot 12 jaar is gevestigd in de kantine van sporthal Rijnsoever. Een deel van de kantine is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte met een huiselijke sfeer. Hier kan je kind na schooltijd heerlijk spelen, ontspannen en deelnemen aan uitdagende activiteiten. In de sporthal hebben we veel ruimte om leuke balspellen te doen en proberen we verschillende sporten uit.

Maar ook buiten op het terrein rondom de sporthal is er genoeg te beleven! Zo is er een ruim speelveld met voetbaldoeltjes, waar we sportieve activiteiten doen. Maar we gaan ook regelmatig op avontuur in de natuur.

In de vakanties en tijdens studiedagen spelen de kinderen samen met de kinderen van BSO Hertenlaan die gevestigd is op het terrein van zorggroep ’s Heeren Loo. Een prachtige plek vlak bij de duinen tussen Katwijk en Noordwijk. Buitenspelen is daar extra leuk! Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers ontdekt je kind wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. De dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Juliƫtte Bots
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Jacob Catsstraat 25
2221 JA Katwijk
088 - 202 85 02

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur 

LRK-nummer: 293961840 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 20 kindplaatsen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijke aandacht. Onze BSO kenmerkt zich door het gevarieerde activiteitenaanbod aan leeftijdsgerichte activiteiten. Er is veel aandacht voor sport, bewegen, cultuur en natuur.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie in Katwijk is voor kinderen van de volgende scholen:

In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding