Terug naar overzicht

BLOS Houten | Locatie Beekmos (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Beekmos!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Beekmos in Houten! Op dezelfde locatie vind je ook de buitenschoolse opvang van BLOS.

Op ons kinderdagverblijf in Houten is elke dag een avontuur. Al spelend leren kinderen hier wie ze zijn en wat ze kunnen. Deze locatie ligt centraal tussen twee kinderrijke woonwijken ‘de Mossen' en 'de Grassen’. Het stabiele team is de basis van deze fijne plek.

Onze locatie onderscheidt zich als groen kinderdagverblijf. Met een mooie en grote natuurspeeltuin, zo veel mogelijk biologische voeding en dieren laten we de kinderen kennismaken met alles wat de natuur te bieden heeft. Wij gaan bijvoorbeeld beestjes kijken, moddersoep maken, knutselen met gevonden materialen, microscopisch kleine deeltjes bekijken, stenen zoeken, wandelen in het park en eigen groenten kweken. We leren zuinig te zijn op de natuur!

Wij willen net als jij het beste voor je kind. Daar zet ons team zich voor de volle 100% voor in. Alle medewerkers van ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang zijn zorgzaam en flexibel en staan open voor ideeën en opmerkingen. Ieder kind mag er zijn. Na een fijne dag vinden wij niets belangrijker dan een warme overdracht naar ouders.

Benieuwd geworden naar de sfeer op het kinderdagverblijf in Houten? Kom dan gerust een keertje langs voor een rondleiding! Zien we je snel?

Leonie van Dijk
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Beekmos 3
3994 KZ Houten
085 112 40 21

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 174957543 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 2 verticale groenen (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding