Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Hogebiezen (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hogebiezen!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Hogebiezen in IJsselstein! Voorheen waren wij Kinderopvang SKIJ, maar sinds kort horen wij bij de BLOS-familie. Ons gezellige kinderdagverblijf ligt gelegen in het stadscentrum van IJsselstein. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets en het openbaar vervoer.

De binnenruimte van ons kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer en verschillende speelhoeken. Zo is er voor ieder wat wils. Van klimhoeken tot bouwplekken en van de kookhoek tot een gezellig huisje. Iedere dag doen we samen leuke dingen. Koekjes bakken, knutselen of een educatief spel. En als het weer het toelaat, halen we buiten een frisse neus. Eén keer per week brengt de voorleesoma ons een bezoekje. Samen luisteren we naar de boekjes die zij meebrengt.

Het kinderdagverblijf ligt gelegen aan het park, tegenover de kinderboerderij. We zijn daarom vaak te vinden bij de dieren of om te spelen in het park. Schuin tegenover staat woonzorgcentrum ‘t Ewoud waar wij mee samenwerken. Twee keer per maand doen wij met de peuters een activiteit met een vast aantal ouderen. We drinken een kopje thee of knutselen met z’n allen. Daarnaast brengen wij regelmatig een bezoekje aan de bibliotheek om boeken te halen. Op vrijdag wandelen we weleens naar de markt of bezoeken we de molen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Denise Spel
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Hogebiezen in IJsselstein. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hogebiezen 44
3401 RL IJsselstein
06 103 660 15

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 194966719 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding