Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Hogebiezen (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hogebiezen!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Hogebiezen in IJsselstein! Ons gezellige kinderdagverblijf ligt in het stadscentrum van IJsselstein. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de fiets en het openbaar vervoer.

De binnenruimte van ons kinderdagverblijf heeft een huiselijke sfeer en verschillende speelhoeken. Zo is er voor elk kind wat wils. Van klimhoeken tot bouwplekken en van de kookhoek tot een gezellig huisje. Iedere dag ondernemen we samen leuke dingen. We bakken koekjes, knutselen of spelen een educatief spel. Buiten halen we regelmatig een frisse neus en gezonde blosjes op de wangen. Eén keer per week brengt onze voorleesoma ons een bezoekje. Samen luisteren we naar de verhalen die zij meebrengt.

Ons kinderdagverblijf ligt vlakbij het park, tegenover de kinderboerderij. We zijn daarom vaak te vinden bij de dieren of om te spelen in het park. Daarnaast gaan wij regelmatig naar de bibliotheek om boeken uit te zoeken en nieuwe verhalen mee te nemen. Op vrijdag wandelen we weleens naar de markt of bezoeken we de molen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Roos van de Ree - Jongerling
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Hogebiezen 44
3401 RL IJsselstein
085 732 63 97

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 194966719 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding