Terug naar overzicht

BLOS Maartensdijk | Locatie Nachtegaallaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Nachtegaallaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Nachtegaallaan in Maartensdijk! Voorheen waren wij peuterspeelzaal 't Bruggetje. Met ingang van 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Ons pand is verbonden met de Martin Luther Kingschool en de Kievietschool. Wij bieden opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Op onze locatie werken we met de Uk & Puk methode. Deze wordt ook gebruikt op locaties waar Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie (VVE) wordt aangeboden. Met deze methode werken we spelenderwijs aan de ontwikkeling van baby’tjes, dreumesen en peuters. We leren ze nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen.

De methode kent vier ontwikkelingsgebieden: spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling én rekenprikkels. Het bestaat uit tien thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van jouw kind. Bij elk thema horen leuke en uitdagende activiteiten die makkelijk worden ingepast in de dagelijkse gang van zaken. De activiteiten sluiten we aan op het ontwikkelingsniveau van jouw kind en spelen in op zijn of haar beleving.

Wil je eens een kijkje komen nemen?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Barbara Cloostra
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Nachtegaallaan 32
3738 EB Maartensdijk
06 125 934 68

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur (ook tijdens vakanties)

LRK-nummer: 211244016 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 peutergroep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Halve dagopvang tot 14.00 uur

Naast halve dagopvang tot 12:00 uur is op deze locatie ook opvang tot 14:00 uur mogelijk. Een overzicht van alle opvangmogelijkheden is terug te vinden op de tarievenkaart

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding