Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Lupinestraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Lupinestraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Lupinestraat in Nieuwegein! Klein, intiem en gezellig, dat is onze locatie aan de Lupinestraat in de wijk Hoog Zandveld. De twee groepsruimten en de centrale hal zijn ingericht met verschillende speelhoeken en uitdagend speelgoed. Uiteraard is er een fijne buitenruimte en met het park en de speeltuin op loopafstand zijn er regelmatig leuke uitstapjes voor jouw kind.

Onze locatie Lupinestraat bevindt zich in een scholencomplex naast de basisscholen Willem-Alexander en De Tweeklank. Voor ouders met kinderen op een van deze twee basisscholen is dit echt de ideale locatie. Ook is de locatie goed bereikbaar met de auto, beschikt over gratis parkeergelegenheid en de bus- en tramhalte bevinden zich op loopafstand. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Erica de Vries
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Lupinestraat 15
3434 HA Nieuwegein
030 205 99 68

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 260663864 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding