Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Vlietwal (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Vlietwal!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Vlietwal in Nieuwegein! Onze locatie Vlietwal is één van de meest veelzijdige kinderdagverblijven in Nieuwegein. Naast een grote binnenruimte (1700 m2) en buitenspeelruimte (1800 m2) zijn er voor de kinderen verschillende themagerichte ruimtes. Denk aan een peutergymzaal, knutselatelier en een snoezelhoek. Ook buiten kan jouw kind heerlijk klimmen en klauteren in de natuurtuin, fietsen in de verkeerstuin of tuinieren in de moestuin. Voor de allerkleinsten is er een aparte babyspeelplaats. Op loopafstand vind je een park en een kinderboerderij, waar wij regelmatig naartoe gaan met de kinderen.

De locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Natasja van der Weijden en Rianne Engelberts
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Vlietwal 1
3432 ZA Nieuwegein
030 205 99 76

Openingstijden: 6.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 139815302 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 5 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 5 horizontale groepen (2 tot 4 jaar) 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding