Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie C. van Maasdijkstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf C. van Maasdijkstraat!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang C. van Maasdijkstraat in Utrecht! Ons kinderdagverblijf is gelegen ten noordwesten van het centrum van Utrecht in de wijk Zuilen en nabij de wijken Ondiep, Pijlsweerd en Overvecht. Naast het pand van het kinderdagverblijf is in Utrecht ook een BLOS buitenschoolse opvang gevestigd. Onze locatie heeft een directe verbinding met de Amsterdamsestraatweg die verbinding biedt tot de hoofdwegen. Met een bushalte op loopafstand is onze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ideaal voor het ophalen en brengen van jouw kind.

Ons kinderdagverblijf C. van Maasdijkstraat beschikt over vijf groepen. Door de veelzijdige inrichting kunnen de kinderen zich spelenderwijs en op een uitdagende manier ontwikkelen. In de aangrenzende buitenruimte kan jouw kind in alle veiligheid lekker klimmen en klauteren of tuinieren in de moestuin. Op loopafstand van het kinderdagverblijf ligt een park met speeltuin waar wij regelmatig met de kinderen te vinden zijn. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Katja ten Bergen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie C. van Maasdijkstraat in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

C. van Maasdijkstraat 35
3555 VM Utrecht
030 205 99 84

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 940999729 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

 • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
 • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
 • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) 


  BLOS extra’s

  Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

  Je kind aanmelden bij BLOS?

  Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

  Inschrijven Contact Rondleiding