Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Gansstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Gansstraat!

Namens het team heten wij je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Gansstraat in Utrecht! Ons kinderdagverblijf is gelegen nabij het centrum van Utrecht in de Watervogelbuurt. Door de centrale ligging is de locatie goed te bereiken vanuit de omliggende wijken.

Ons kinderdagverblijf Gansstraat heeft vier groepen. Het brede aanbod zorgt ervoor dat kinderen binnen een veilige omgeving elke dag weer nieuwe uitdagende avonturen kunnen beleven. De veelzijdige inrichting van de binnenruimtes, biedt kinderen de mogelijkheid zich spelenderwijs en op een uitdagende manier te ontwikkelen. De aangrenzende buitenruimte zorgt voor frisse neusjes, gezonde blosjes en heel veel buitenspeelplezier.

's Middags genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

In verband met werkzaamheden is ons kinderdagverblijf momenteel gesloten en is het niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Je kunt je kind wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Sanne Simonis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Gansstraat 15
3582 EB Utrecht
030 251 55 55

In verband met renovatiewerkzaamheden is ons kinderdagverblijf tijdelijk gesloten. 

LRK-nummer: 145423049 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (1 tot 4 jaar) 
Vanuit onze peuter+ groepen is het voor je kind slechts een kleine stap naar de basisschool. 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Warme maaltijden

Op onze locatie bieden we aan kinderen vanaf zes maanden tussen de middag een warme maaltijd aan. Deze zit inbegrepen in het uurtarief.

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding