Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Karawanken (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Karawanken!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Karawanken in Utrecht! Onze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplek.

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een modern, transparant gebouw met fijne themagerichte ruimtes. De vele ramen zorgen voor lekker veel daglicht voor je zoon of dochter. In onze grote afgeschermde tuin kan je kind iedere dag heerlijk en veilig buitenspelen met leeftijdsgenootjes. De inrichting van de tuin is gericht op de ontwikkeling van jouw kind. Buitenspelen wordt daardoor een echt avontuur!

In hetzelfde gebouw vind je ook onze buitenschoolse opvang zodat je kind, als het naar school gaat, bij BLOS kan blijven! Omdat we ook van de BSO ruimtes gebruik kunnen maken, is onze locatie zeer veelzijdig. Zo kan jouw kind heerlijk klimmen en klauteren in de gymzaal of, onder begeleiding, koken in de keuken. De peutergroepen maken gebruik van nog meer speelruimtes. Dat is niet alleen leuk, maar ook fijn omdat je peuter zo alvast een beetje kan wennen en de mogelijke stap naar de BSO daardoor verkleind wordt.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ragna Feurich
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Karawanken 1
3524 DA Utrecht
030 320 12 03

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 232873999 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 5 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 5 horizontale groepen (2 tot 4 jaar) 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding