Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Karawanken (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Karawanken!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Karawanken in Utrecht! Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een modern, transparant gebouw met veel ramen zodat er veel daglicht is. Er is een grote omheinde buitenruimte waar de kinderen dagelijks kunnen spelen. De inrichting van de tuin is gericht op de ontwikkeling van je kind, zodat buitenspelen een echt avontuur is! In hetzelfde pand bevindt zich ook een BLOS buitenschoolse opvang, zodat kinderen als ze naar school gaan bij BLOS kunnen blijven!

Onze locatie Karawanken is zeer veelzijdig en heeft diverse themagerichte ruimtes. Denk aan een gymzaal, een muziekkamer, het knutselatelier en een heuse bibliotheek! Op loopafstand bevindt zich het Beatrixpark, waar we regelmatig met de kinderen te vinden zijn. Onze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplekje. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Carolijn Schreuder
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Karawanken in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Karawanken 1
3524 DA Utrecht
030 320 12 03

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 232873999 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 5 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 5 horizontale groepen (2 tot 4 jaar) 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de 6 weken langs, hartstikke handig!

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding