Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Koningsweg 226 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Koningsweg 226!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Koningsweg in Utrecht! We hebben in totaal zeven groepen op het kinderdagverblijf.

Aan de voorkant lijkt ons pand relatief klein, maar eenmaal aan de achterkant vind je veel ruimte. Wij bieden ruimte aan zes groepen en beschikken daarbij over een mooie, natuurlijke tuin. Het biedt veel speelvrijheid aan alle groepen. Onze BSO is op een steenworp afstand gehuisvest, een groot voordeel voor ouders die kinderen hebben in diverse leeftijdscategorieën. Af en toe spelen we, voornamelijk in de zomer, bij de BSO met de oudste peuters.

De ingang van ons kinderdagverblijf vind je aan de achterkant van ons pand, halverwege het Lodewijk Napoleonplantsoen (ter hoogte van nummer 37). Daar vind je ook ruimte om te parkeren tijdens het brengen en ophalen van je kind. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Simone van der Maas
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Koningsweg 226
3582 GL Utrecht
085 002 06 42

Openingstijden: 7.15 - 18.15 uur (ook tijdens vakanties)

LRK-nummer: 191097263 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding