Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Koningsweg 226 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Koningsweg 226!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Koningsweg in Utrecht! Voorheen waren wij Vriendjes kinderopvang. In 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. We hebben in totaal zeven groepen op het kinderdagverblijf.

Aan de voorkant lijkt ons pand relatief klein, maar eenmaal aan de achterkant besef je dat er veel meer ruimte is. Wij bieden ruimte aan zeven ruime groepen en beschikken daarbij over een mooie natuurlijke tuin van ruim 400m2.

Onze BSO is op een steenworp afstand gehuisvest, een groot voordeel voor ouders die kinderen hebben in diverse leeftijdscategorieën. De pedagogisch medewerkers van de BSO zijn ook verantwoordelijk voor de 3+ groep op het kinderdagverblijf. Kinderen die net naar school gaan, ontmoeten na schooltijd een vertrouwde plek met bekende gezichten. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Simone van der Maas
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Koningsweg 226 in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Koningsweg 226
3582 GL Utrecht
085 002 06 42

Openingstijden: 7.15 - 18.15 uur (ook tijdens vakanties)

LRK-nummer: 191097263 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale groep (1,5 tot 4 jaar)
  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding