Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Laan van Chartroise 166 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Laan van Chartroise 166!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Laan van Chartroise 166 in Utrecht! Ons kinderdagverblijf is gelegen ten noorden van het centrum van Utrecht tussen de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In dezelfde straat vind je ons andere kinderdagverblijf, op nummer 174.

In de veilige en vertrouwde omgeving van ons kinderdagverblijf kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen en lekker spelen met leeftijdsgenootjes. Het pand heeft vier lichte groepsruimtes met veel ramen. Dat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht. De inrichting van onze groepsruimtes is afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen en behoeften van de kinderen. Zo zijn er diverse houten spelmaterialen.

In de aangrenzende ruime buitenruimte kunnen de kinderen in alle veiligheid rustig buitenspelen. De schuur staat vol stepjes en fietsjes. Wat onze locatie extra leuk maakt is dat we een eigen moestuin hebben waarin we onze eigen groente kunnen verbouwen. Als het weer het toelaat verplaatsen onze pedagogisch medewerkers de activiteiten van binnen naar buiten.

Wanneer het weer het toelaat maken we uitstapjes in de omgeving. Zo gaan we regelmatig langs de bakker om de hoek om krentenbollen voor alle kinderen te halen. Of we brengen een bezoek aan de veilig afgebakende speeltuin in de wijk. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten.

Uniek aan ons kinderdagverblijf is de 3+ groep. Peuters vanaf 3 jaar dagen we uit met diverse, verdiepende activiteiten. We stimuleren onder andere de spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling. Ook krijgt je kind de eerste rekenprikkels. Hiermee bereiden we het voor op de overstap naar de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mieke Nederhof
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Laan van Chartroise 166
3552 EZ Utrecht
030 205 99 83

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 852903376 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 3 jaar)
  • 1 horizontale groep (3 tot 4 jaar) 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding